Νέα Γενιά

Νέα Γενιά

/

Νέα Γενιά

Γιωργος
Mπαρμπαλιας

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1993. Είναι πατέρας 2 παιδιών. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Deree – The American College of Greece. Εργάζεται στον όμιλο εταιρειών «Ηλία Γ. Μπαρμπαλιά – Κτίρια Ειδικών Κατασκευών & Αξιοποίησης Ακινήτων» και είναι αντιπρόσωπος των Αμερικανικών σκαφών Nor-tech στην Ελλάδα. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.ΑΚ [Σύνδεσμος Επένδυσης & Ανάπτυξης Ακινήτων]. Συνιδρυτής της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Η Τέχνη της Ζωής» που δημιουργήθηκε το 2014από τους Φαίη, Έλενα και Γιώργο Μπαρμπαλιά εις μνήμην του πατέρα τους Ηλία Γ. Μπαρμπαλιά.

Ελενα
Μπαρμπαλια

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977 και αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1996. Είναι μητέρα 2 παιδιών. Έχει πτυχίο στην Ιστορία της Τέχνης και τα Οικονομικά από το New York University καθώς και μεταπτυχιακό από το Columbia University στον τομέα Ανάπτυξης Ακινήτων. Εργάστηκε στην Αμερικανική Εταιρεία “The Marketing Directors” στη Νέα Υόρκη και τώρα εργάζεται στον όμιλο εταιρειών «Ηλία Γ. Μπαρμπαλιά – Κτίρια Ειδικών Κατασκευών & Αξιοποίησης Ακινήτων».Συνιδρύτρια του Café Femenino Greece (www.cafefemeninogreece.com). Πρόεδρος του «Ελληνικού Συνδέσμου Κεφαλαλγίας» από το 2018 (www.kefalalgiahellas.gr). Συνιδρύτρια της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Η Τέχνη της Ζωής» που δημιουργήθηκε το 2014 από τους Φαίη, Έλενα και Γιώργο Μπαρμπαλιά εις μνήμην του πατέρα τους Ηλία Γ. Μπαρμπαλιά.

Φαιη
Μπαρμπαλια

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1999. Είναι μητέρα 2 παιδιών. Έχει πτυχίο στα Χρηματοοικονομικά από το New York University / Stern Business School καθώς και πτυχίο στη Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων από το Deree – The American College of Greece. Εργάζεται στον όμιλο εταιρειών «Ηλία Γ. Μπαρμπαλιά – Κτίρια Ειδικών Κατασκευών & Αξιοποίησης Ακινήτων». Συγγραφέας του παιδικού βιβλίου "Ο Αγαπημένος Παππούς" των εκδόσεων Φερενίκη. Επιμελήθηκε το βιβλίο "Η Τέχνη της Ζωής" - 135 Αποτυπώματα των εκδόσεων Γκοβόστη. Συνιδρύτρια της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Η Τέχνη της Ζωής» που δημιουργήθηκε το 2014από τους Φαίη, Έλενα και Γιώργο Μπαρμπαλιά εις μνήμην του πατέρα τους Ηλία Γ. Μπαρμπαλιά.